Jan Callewaert van Option is weer chairman van zijn eigen raad van bestuur, na het vertrek van Oliver Lefebvre.

Het Leuvense mobiele technologiebedrijf Option ziet zijn ceo weer de chairman-stoel inpalmen. Niet geheel volgens de regels van het deugdelijk bestuur, maar wel een snelle oplossing na het plotse vertrek van chairman Olivier Lefebvre. Die wordt ceo van Xylowatt, maar blijft wel lid van de raad van bestuur van Option.

Lefebvre werd in februari 2010 aangesteld als chairman, net om de cumul van de ceo- en chairman-pet bij Jan Callewaert ongedaan te maken. Lefebvre was de voormalige ceo van de Brussels Stock Exchange en van de stichtende leden van de Belgische Commissie voor Corporate Governance. Hij werkte in het verleden ook als adviseur van de kabinetchef van de minister van Financiën.

De raad van bestuur van Option bestaat nu uit Olivier Lefebvre, Jan Callewaert, Philip Vermeulen, Lawrence Levy, David A. Hytha en Francis Vanderhoydonck.

Jan Callewaert van Option is weer chairman van zijn eigen raad van bestuur, na het vertrek van Oliver Lefebvre. Het Leuvense mobiele technologiebedrijf Option ziet zijn ceo weer de chairman-stoel inpalmen. Niet geheel volgens de regels van het deugdelijk bestuur, maar wel een snelle oplossing na het plotse vertrek van chairman Olivier Lefebvre. Die wordt ceo van Xylowatt, maar blijft wel lid van de raad van bestuur van Option. Lefebvre werd in februari 2010 aangesteld als chairman, net om de cumul van de ceo- en chairman-pet bij Jan Callewaert ongedaan te maken. Lefebvre was de voormalige ceo van de Brussels Stock Exchange en van de stichtende leden van de Belgische Commissie voor Corporate Governance. Hij werkte in het verleden ook als adviseur van de kabinetchef van de minister van Financiën. De raad van bestuur van Option bestaat nu uit Olivier Lefebvre, Jan Callewaert, Philip Vermeulen, Lawrence Levy, David A. Hytha en Francis Vanderhoydonck.