Saskia Mermans, vicepresident legal bij Belgacom, is de volgende topvrouw die het telecombedrijf verlaat.

Opnieuw ligt een vertrouwensbreuk met topman Didier Bellens aan de basis, zo werd vernomen door de redacties van L'Echo en De Tijd. Minder dan een week geleden verliet ook hr-directeur Astrid De Lathauwer Belgacom uit onvrede met Bellens.

Volgens de bron van De Tijd is ook dit ontslag terug te brengen tot de hechte relatie tussen Bellens en zijn voormalige rechterhand Concetta Fagard. "Toen er in juni een formele klacht werd voorbereid tegen Fagard wegens pesten, raadde Mermans Bellens aan afscheid te nemen van Fagard. Dat is hij niet vergeten."

Mermans zou dinsdag een evaluatiegesprek hebben gehad met Bellens. Daarop stelde de topman haar voor de keuze: een andere functie in het bedrijf of opstappen.

Bron: Belga

Saskia Mermans, vicepresident legal bij Belgacom, is de volgende topvrouw die het telecombedrijf verlaat. Opnieuw ligt een vertrouwensbreuk met topman Didier Bellens aan de basis, zo werd vernomen door de redacties van L'Echo en De Tijd. Minder dan een week geleden verliet ook hr-directeur Astrid De Lathauwer Belgacom uit onvrede met Bellens. Volgens de bron van De Tijd is ook dit ontslag terug te brengen tot de hechte relatie tussen Bellens en zijn voormalige rechterhand Concetta Fagard. "Toen er in juni een formele klacht werd voorbereid tegen Fagard wegens pesten, raadde Mermans Bellens aan afscheid te nemen van Fagard. Dat is hij niet vergeten." Mermans zou dinsdag een evaluatiegesprek hebben gehad met Bellens. Daarop stelde de topman haar voor de keuze: een andere functie in het bedrijf of opstappen. Bron: Belga