De reeks zelfmoorden bij werknemers van France Telecom gaat voort. Gisteren heeft een 51-jarige werknemer van een callcenter zich van het leven beroofd.

De man gooide zich in de buurt van Annecy, in het oosten van Frankrijk, van een brug. In een afscheidsbrief legt hij uit dat de sfeer op het werk hem tot de wanhoopsdaad heeft gedreven, zo meldt de radiozender France Info.

De zelfmoord is de 24ste sinds februari 2008 binnen France Telecom. De vakbonden zeggen dat een deel daarvan direct het gevolg is van de werkomstandigheden binnen het telecombedrijf.

Onder druk van de Franse regering beloofde de directie half september maatregelen om de golf zelfmoorden tegen te gaan.

Bron: Belga

De reeks zelfmoorden bij werknemers van France Telecom gaat voort. Gisteren heeft een 51-jarige werknemer van een callcenter zich van het leven beroofd. De man gooide zich in de buurt van Annecy, in het oosten van Frankrijk, van een brug. In een afscheidsbrief legt hij uit dat de sfeer op het werk hem tot de wanhoopsdaad heeft gedreven, zo meldt de radiozender France Info. De zelfmoord is de 24ste sinds februari 2008 binnen France Telecom. De vakbonden zeggen dat een deel daarvan direct het gevolg is van de werkomstandigheden binnen het telecombedrijf. Onder druk van de Franse regering beloofde de directie half september maatregelen om de golf zelfmoorden tegen te gaan. Bron: Belga