Het softwarebedrijf Bentley, gespecialiseerd in cad-cam, gaat door een zware reorganisatie. Ook Nico Tobbackx, die Bentley dertien jaar geleden in België oprichtte, verlaat het bedrijf.

Bentley besliste onlangs om alle administratieve jobs te verhuizen van het Nederlandse hoofdkwartier naar een nieuwe zetel in het Ierse Dublin. Het gaat om zowat 50 banen. Dublin wordt het administratieve hoofdkwartier. In Amsterdam zouden nog 100 jobs overblijven.

In België blijven er nog drie van de vijf werknemers over. Nico Tobbackx, oprichter van het Belgische filiaal en hét gezicht van Bentley in ons land, moet het bedrijf verlaten. Hij was dertien jaar aan de slag bij Bentley.

Het softwarebedrijf Bentley, gespecialiseerd in cad-cam, gaat door een zware reorganisatie. Ook Nico Tobbackx, die Bentley dertien jaar geleden in België oprichtte, verlaat het bedrijf. Bentley besliste onlangs om alle administratieve jobs te verhuizen van het Nederlandse hoofdkwartier naar een nieuwe zetel in het Ierse Dublin. Het gaat om zowat 50 banen. Dublin wordt het administratieve hoofdkwartier. In Amsterdam zouden nog 100 jobs overblijven. In België blijven er nog drie van de vijf werknemers over. Nico Tobbackx, oprichter van het Belgische filiaal en hét gezicht van Bentley in ons land, moet het bedrijf verlaten. Hij was dertien jaar aan de slag bij Bentley.