Poole is relatief onbekend bij het grote publiek maar is de man die in 2003 het imageboard 4chan oprichtte, dat in de jaren nadien bijzonder populair maar ook controversiëel was. In januari vorig jaar kondigde hij zijn vertrek aan als beheerder van 4chan, in september werd de site overgenomen.

De twintiger trekt nu naar Google waar hij deel zal uitmaken van Google Photos and Streams, de afdeling van Bradley Horowitz waaronder ook Google+ valt. Poole wist eigenhandig tien jaar lang een site op te bouwen die 20 miljoen maandelijkse gebruikers trekt, die ervaring komt nu goed van pas.

Wat Poole exact gaat doen bij Google is niet bekend. Dat wekt de speculatie op dat Google misschien nieuwe plannen heeft met Google+. Al kan het even goed gaat om het versterken van de diensten en communities die vandaag onder Photos and Streams vallen.

Poole is relatief onbekend bij het grote publiek maar is de man die in 2003 het imageboard 4chan oprichtte, dat in de jaren nadien bijzonder populair maar ook controversiëel was. In januari vorig jaar kondigde hij zijn vertrek aan als beheerder van 4chan, in september werd de site overgenomen.De twintiger trekt nu naar Google waar hij deel zal uitmaken van Google Photos and Streams, de afdeling van Bradley Horowitz waaronder ook Google+ valt. Poole wist eigenhandig tien jaar lang een site op te bouwen die 20 miljoen maandelijkse gebruikers trekt, die ervaring komt nu goed van pas.Wat Poole exact gaat doen bij Google is niet bekend. Dat wekt de speculatie op dat Google misschien nieuwe plannen heeft met Google+. Al kan het even goed gaat om het versterken van de diensten en communities die vandaag onder Photos and Streams vallen.