Het Leuvense Option, specialist in technologie voor draadloze communicatie, is plots onomwonden ambitieus. Het wil volgend jaar al 20 procent gegroeid zijn.

Option zei dat tijdens een presentatie van de bedrijfsstrategie voor analisten. Het bedrijf bevestigde, zoals het eind oktober meldde, dat het meer gaat focussen op meer geïntegreerde oplossingen (hardware, software én diensten). Option zal dus minder mikken op 'commoditized hardware', waarin Aziatische concurrenten sterk staan.

Doel is, zo klinkt het nu, om in 2010 een 20 procent hogere omzet te halen. Ook bevestigde het bedrijf dat een kapitaalsverhoging van 20 miljoen euro wil doen tegen eind dit jaar.

Het Leuvense Option, specialist in technologie voor draadloze communicatie, is plots onomwonden ambitieus. Het wil volgend jaar al 20 procent gegroeid zijn. Option zei dat tijdens een presentatie van de bedrijfsstrategie voor analisten. Het bedrijf bevestigde, zoals het eind oktober meldde, dat het meer gaat focussen op meer geïntegreerde oplossingen (hardware, software én diensten). Option zal dus minder mikken op 'commoditized hardware', waarin Aziatische concurrenten sterk staan. Doel is, zo klinkt het nu, om in 2010 een 20 procent hogere omzet te halen. Ook bevestigde het bedrijf dat een kapitaalsverhoging van 20 miljoen euro wil doen tegen eind dit jaar.