Option meldt dat het zijn samenwerking met Intel verder uitbreidt. Maar ook Ericsson mag bij Intel aan de slag.

Het Leuvense Option levert al sinds 2007 draadloze internetmodules voor Intels MID's (mobile internet devices). Vandaag laten de Leuvenaars weten dat ze een nieuwe 3.5G HSPA inbouwmodule ontwikkelen voor Moorestown, het komende MID-platform van Intel dat draait op de Atom-processor van de chipreus.

Goed nieuws dat een beetje in de schaduw komt te staan omdat Ericsson vanochtend hetzelfde aankondigde. Ook Ericsson zal HSPA-modules leveren voor Moorestown.

De release van Moorestown is gepland voor 2009 of 2010.

Option meldt dat het zijn samenwerking met Intel verder uitbreidt. Maar ook Ericsson mag bij Intel aan de slag. Het Leuvense Option levert al sinds 2007 draadloze internetmodules voor Intels MID's (mobile internet devices). Vandaag laten de Leuvenaars weten dat ze een nieuwe 3.5G HSPA inbouwmodule ontwikkelen voor Moorestown, het komende MID-platform van Intel dat draait op de Atom-processor van de chipreus. Goed nieuws dat een beetje in de schaduw komt te staan omdat Ericsson vanochtend hetzelfde aankondigde. Ook Ericsson zal HSPA-modules leveren voor Moorestown. De release van Moorestown is gepland voor 2009 of 2010.