David Hytha, lid van de raad van bestuur van technologiebedrijf Option, stapt op.

De Amerikaans David Hytha zegt zich te willen focussen op zijn functie als chief strategy officer (cso) bij Quixey, een zoekrobot voor 'apps'. Verder is Hytha lid van de technische adviesraad van InterDigital Communications. Hytha kan een indrukwekkende 'track record' voorleggen in de telecomindustrie, met topfuncties bij onder andere T-Mobile, Motorola en AT&T.

Na het vertrek van Hytha telt de raad van bestuur van Option nog slechts vijf leden: Jan Callewaert (voorzitter), Olivier Lefebvre, Philip Vermeulen, Lawrence Levy en Francis Vanderhoydonck.

David Hytha, lid van de raad van bestuur van technologiebedrijf Option, stapt op. De Amerikaans David Hytha zegt zich te willen focussen op zijn functie als chief strategy officer (cso) bij Quixey, een zoekrobot voor 'apps'. Verder is Hytha lid van de technische adviesraad van InterDigital Communications. Hytha kan een indrukwekkende 'track record' voorleggen in de telecomindustrie, met topfuncties bij onder andere T-Mobile, Motorola en AT&T. Na het vertrek van Hytha telt de raad van bestuur van Option nog slechts vijf leden: Jan Callewaert (voorzitter), Olivier Lefebvre, Philip Vermeulen, Lawrence Levy en Francis Vanderhoydonck.