Datakaartenspecialist Option heeft in Rusland een stevige klant binnengehaald met de operator Vimpelcom. Het is bovendien de eerste keer dat het Leuvense bedrijf in Rusland terecht komt.

De Russische mobiele operator introduceerde onlangs zowel de iCON 7,2 usb-modem, de GT Max als de GT Express hsdpa draadloze datakaarten van Option voor de 'prosumer'- en professionele marktsegmenten.

VimpelCom heeft gsm- en 3G-licenties die een bevolking van ongeveer 250 miljoen mensen dekken. Het bedrijf is actief in 78 regio's en biedt 140 miljoen mensen mobiele verbindingen in de snel uitbreidende Russische markt. Het bedrijf verkreeg ook nationale licenties in Kazakstan, Oekraïne, Oezbekistan, Tadzjikistan, Georgië en Armenië.

Datakaartenspecialist Option heeft in Rusland een stevige klant binnengehaald met de operator Vimpelcom. Het is bovendien de eerste keer dat het Leuvense bedrijf in Rusland terecht komt. De Russische mobiele operator introduceerde onlangs zowel de iCON 7,2 usb-modem, de GT Max als de GT Express hsdpa draadloze datakaarten van Option voor de 'prosumer'- en professionele marktsegmenten. VimpelCom heeft gsm- en 3G-licenties die een bevolking van ongeveer 250 miljoen mensen dekken. Het bedrijf is actief in 78 regio's en biedt 140 miljoen mensen mobiele verbindingen in de snel uitbreidende Russische markt. Het bedrijf verkreeg ook nationale licenties in Kazakstan, Oekraïne, Oezbekistan, Tadzjikistan, Georgië en Armenië.