Softwareleverancier Oracle brengt de komende dagen zestien verschillende patches uit die 78 beveiligingslekken in zijn software moeten dichten. Het gaat onder andere om lekken in MySQL, Fusion Middleware, E-Business Suite en JD Edwards.

Het gaat voornamelijk om lekken waar hackers zonder gebruik van een wachtwoord doorheen kunnen komen. Naast de eerder genoemde pakketten gaat het om beveilingslekken in producten van Sun Microsystems, Oracle Virtualization, PeopleSoft , Oracle database server en de Oracle Supply Chain Product Suite.

Oracle voert sinds 2004 een agressieve overnamestrategie waarbij het tot nu toe 82 leveranciers inlijfde. Het gaat voornamelijk om concurrerende software- en hardwareleveranciers. Voorbeelden van grote overnames in die reeks zijn hrm-leverancier PeopleSoft en hardwaremaker Sun Microsystems.

In samenwerking met Computable

Softwareleverancier Oracle brengt de komende dagen zestien verschillende patches uit die 78 beveiligingslekken in zijn software moeten dichten. Het gaat onder andere om lekken in MySQL, Fusion Middleware, E-Business Suite en JD Edwards. Het gaat voornamelijk om lekken waar hackers zonder gebruik van een wachtwoord doorheen kunnen komen. Naast de eerder genoemde pakketten gaat het om beveilingslekken in producten van Sun Microsystems, Oracle Virtualization, PeopleSoft , Oracle database server en de Oracle Supply Chain Product Suite. Oracle voert sinds 2004 een agressieve overnamestrategie waarbij het tot nu toe 82 leveranciers inlijfde. Het gaat voornamelijk om concurrerende software- en hardwareleveranciers. Voorbeelden van grote overnames in die reeks zijn hrm-leverancier PeopleSoft en hardwaremaker Sun Microsystems. In samenwerking met Computable