Zenedge helpt bij het beveiligen van kritieke IT-systemen die worden geïmplementeerd via cloud-, on-premise- of hybride hostingomgevingen. Klanten maken gebruik van de WAF- en DDoS-beperkingsproducten van Zenedge om hun toepassingen, netwerken, databases en API's te beveiligen tegen kwaadaardig internetverkeer.

De producten van Zenedge en het Security Operations Center van het bedrijf beveiligen wereldweid meer dan 800.000 webdomeinen en netwerken.

Cloud

Zenedge breidt Oracle Cloud Infrastructure en Oracle's DNS-mogelijkheden uit, met toevoeging van applicatie- en netwerkbeveiliging die de bestaande Oracle beveiligingsservices en partnerships verbetert. Hoeveel het bedrijf betaalt voor de overname maakt Oracle niet bekend.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Zenedge helpt bij het beveiligen van kritieke IT-systemen die worden geïmplementeerd via cloud-, on-premise- of hybride hostingomgevingen. Klanten maken gebruik van de WAF- en DDoS-beperkingsproducten van Zenedge om hun toepassingen, netwerken, databases en API's te beveiligen tegen kwaadaardig internetverkeer.De producten van Zenedge en het Security Operations Center van het bedrijf beveiligen wereldweid meer dan 800.000 webdomeinen en netwerken.CloudZenedge breidt Oracle Cloud Infrastructure en Oracle's DNS-mogelijkheden uit, met toevoeging van applicatie- en netwerkbeveiliging die de bestaande Oracle beveiligingsservices en partnerships verbetert. Hoeveel het bedrijf betaalt voor de overname maakt Oracle niet bekend.In samenwerking met Dutch IT-Channel.