Kort na de overnameaankondiging van Bea Systems mocht Oracle nog een handtekening zetten. Ditmaal onder de papieren voor de aankoop van Captovation, dat actief is in documentbehandeling.

Oracle koopt Captovation. Dat bouwt technologie om documenten te ordenen en te beheren, zodat ze gemakkelijker toegankelijk zijn vanuit applicaties. Oracle gaat de oplossingen verwerken in de eigen 'entreprise content management'-software. Die maakt dan weer deel uit van de Oracle Fusion Middleware, waarvoor Oracle ook de technologie van Bea kocht.

Op de markt van documentbeheeroplossingen voor grote bedrijven komt Oracle (dat eerder al Stellent kocht) het stilaan opnemen tegen EMC en IBM. De financiële details van de overname zijn niet bekend. De transactie zou in februari moeten worden afgerond.

Kort na de overnameaankondiging van Bea Systems mocht Oracle nog een handtekening zetten. Ditmaal onder de papieren voor de aankoop van Captovation, dat actief is in documentbehandeling. Oracle koopt Captovation. Dat bouwt technologie om documenten te ordenen en te beheren, zodat ze gemakkelijker toegankelijk zijn vanuit applicaties. Oracle gaat de oplossingen verwerken in de eigen 'entreprise content management'-software. Die maakt dan weer deel uit van de Oracle Fusion Middleware, waarvoor Oracle ook de technologie van Bea kocht. Op de markt van documentbeheeroplossingen voor grote bedrijven komt Oracle (dat eerder al Stellent kocht) het stilaan opnemen tegen EMC en IBM. De financiële details van de overname zijn niet bekend. De transactie zou in februari moeten worden afgerond.