Medewerkers van Oracle in Ierland werden volgens The Irish Times op de hoogte gebracht van de geplande herstructurering tijdens een interne bijeenkomst. Sommige personeelsleden zijn uitgenodigd om opnieuw te solliciteren voor andere functies.

Oracle boekte een lichte omzetstijging en iets minder winst tijdens het tweede kwartaal van zijn fiscale jaar dat eindigde op 30 november 2019. De omzet steeg met één procent naar 9,61 miljard dollar waar analisten 9,65 miljard dollar hadden verwacht. De nettowinst daalde met één procent naar 2,31 miljard dollar.

De Ierse dochteronderneming van de groep, Oracle EMEA Limited, boekte in 2018 verliezen van bijna 500 miljoen euro na een bijzondere waardevermindering van 388 miljoen euro, meldt The Irish Times.

In samenwerking met Dutch IT-Channel

Medewerkers van Oracle in Ierland werden volgens The Irish Times op de hoogte gebracht van de geplande herstructurering tijdens een interne bijeenkomst. Sommige personeelsleden zijn uitgenodigd om opnieuw te solliciteren voor andere functies.Oracle boekte een lichte omzetstijging en iets minder winst tijdens het tweede kwartaal van zijn fiscale jaar dat eindigde op 30 november 2019. De omzet steeg met één procent naar 9,61 miljard dollar waar analisten 9,65 miljard dollar hadden verwacht. De nettowinst daalde met één procent naar 2,31 miljard dollar.De Ierse dochteronderneming van de groep, Oracle EMEA Limited, boekte in 2018 verliezen van bijna 500 miljoen euro na een bijzondere waardevermindering van 388 miljoen euro, meldt The Irish Times.In samenwerking met Dutch IT-Channel