Visual Voicemail is een manier om je voicemail rechtstreeks op je smartphone te beheren in plaats van door een auditief toetsenmenu te navigeren. De voicemailberichten komen toe als geluidsopnames wat het makkelijk maakt om ze te pauzeren, door te sturen of te herbeluisteren.

Orange is naar eigen zeggen nog maar de vijfde operator wereldwijd die de dienst aanbiedt. Al moeten we daarbij nuanceren dat je onder meer bij concurrent Base al langer je voicemailberichten in de app van de operator kan bekijken en beheren.

Wie de dienst bij Orange wil gebruiken moet ze activeren via de My Orange-app en beschikken over Android 8.1.

Visual Voicemail is een manier om je voicemail rechtstreeks op je smartphone te beheren in plaats van door een auditief toetsenmenu te navigeren. De voicemailberichten komen toe als geluidsopnames wat het makkelijk maakt om ze te pauzeren, door te sturen of te herbeluisteren.Orange is naar eigen zeggen nog maar de vijfde operator wereldwijd die de dienst aanbiedt. Al moeten we daarbij nuanceren dat je onder meer bij concurrent Base al langer je voicemailberichten in de app van de operator kan bekijken en beheren.Wie de dienst bij Orange wil gebruiken moet ze activeren via de My Orange-app en beschikken over Android 8.1.