Netwerkintegrator Orange Business Services heeft een vijfjarig 'miljoenencontract' gewonnen bij Fabory Group, een internationale keten die gespecialiseerd is in bevestigingsartikelen, gereedschappen en industriële producten. Fabory heeft ook 21 vestigingen in België.

Orange installeert bij de zelfverklaarde 'masters in fasteners' een ip vpn-datanetwerk in 15 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Daarnaast voorziet de netwerkintegrator een oplossing voor 'applicatieoptimalisering', die zorgt dat bedrijfskritieke toepassingen van Fabory optimaal kunnen gebruikmaken van het netwerk. Om de reiskosten naar beneden te krijgen, moet Orange samen met Tandberg ook een videoconferencingdienst installeren.

Bij Fabory lijken de snelle roll-outmethodes van Orange een belangrijk argument te zijn geweest. "Wij willen snel kunnen werken, slagvaardig beslissingen nemen en kosten reduceren", zegt Louis Bienfait, chief financial officer van Fabory, in een communiqué. Vooral omdat Fabory de komende jaren agressief wil groeien, met name in Oost-Europa. "We streven ernaar zo het aantal locaties te verdubbelen van 120 naar ongeveer 250."

Netwerkintegrator Orange Business Services heeft een vijfjarig 'miljoenencontract' gewonnen bij Fabory Group, een internationale keten die gespecialiseerd is in bevestigingsartikelen, gereedschappen en industriële producten. Fabory heeft ook 21 vestigingen in België. Orange installeert bij de zelfverklaarde 'masters in fasteners' een ip vpn-datanetwerk in 15 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Daarnaast voorziet de netwerkintegrator een oplossing voor 'applicatieoptimalisering', die zorgt dat bedrijfskritieke toepassingen van Fabory optimaal kunnen gebruikmaken van het netwerk. Om de reiskosten naar beneden te krijgen, moet Orange samen met Tandberg ook een videoconferencingdienst installeren. Bij Fabory lijken de snelle roll-outmethodes van Orange een belangrijk argument te zijn geweest. "Wij willen snel kunnen werken, slagvaardig beslissingen nemen en kosten reduceren", zegt Louis Bienfait, chief financial officer van Fabory, in een communiqué. Vooral omdat Fabory de komende jaren agressief wil groeien, met name in Oost-Europa. "We streven ernaar zo het aantal locaties te verdubbelen van 120 naar ongeveer 250."