Klanten met een FlyBox-abonnement ontvangen 50 GB gratis internet extra. De telecomoperator doet de gestes om gebruikers tijdens de coronapandemie meer flexibiliteit te geven.

Shops blijven open

Orange houdt ook zijn winkels open, net als Telenet/BASE. Dat mag, want de overheid voorzag in een uitzondering voor telecomwinkels. Proximus sluit wel de deuren van zijn shops, maar klanten kunnen er nog op afspraak langsgaan voor dringende zaken.

Concurrent Proximus liet vorige week al weten de downloadlimieten op te heffen voor alle residentiële klanten met vast internet. Zorgpersoneel mag bij Proximus rekenen op 10 GB extra mobiele data, en café- en restauranthouders krijgen van de operator een maand korting op producten die ze tijdelijk niet (kunnen) gebruiken.

Klanten met een FlyBox-abonnement ontvangen 50 GB gratis internet extra. De telecomoperator doet de gestes om gebruikers tijdens de coronapandemie meer flexibiliteit te geven.Shops blijven openOrange houdt ook zijn winkels open, net als Telenet/BASE. Dat mag, want de overheid voorzag in een uitzondering voor telecomwinkels. Proximus sluit wel de deuren van zijn shops, maar klanten kunnen er nog op afspraak langsgaan voor dringende zaken.Concurrent Proximus liet vorige week al weten de downloadlimieten op te heffen voor alle residentiële klanten met vast internet. Zorgpersoneel mag bij Proximus rekenen op 10 GB extra mobiele data, en café- en restauranthouders krijgen van de operator een maand korting op producten die ze tijdelijk niet (kunnen) gebruiken.