De drie prepaid tariefplannen zijn tempo Giga Web Only, waarbij je vooral veel datavolume en smsjes krijgt. Tempo Touch biedt een mix van Bellen, onbeperkt sms'en en surfen. Tempo Easy focust meer op klant die veel belt en maar af en toe smst of surft.

Dit zijn de nieuwe tariefplannen van Orange, .
Dit zijn de nieuwe tariefplannen van Orange © .

De merknaam Tempo is een oude bekende. Het was in 1996 de eerste prepaid telefoonkaart op de markt en volgens Orange blijft die naamsbekendheid nog steeds overheid. De nieuwe tariefplannen zijn de opvolgers van de bestaande Dolfijn- en Kangoeroe-tarieven. Die beestjes blijven leven en blijven dus beschikbaar voor bestaande klanten, maar Orange zal ze niet langer actief promoten.

Ook het internationale tariefplan 1617 wordt vernieuwd en omgedoopt tot Maghreb Mobile. Hierbij bel je naar Marokko, Algerije en Tunesië vanaf 0,01 euro per minuut. Herladen kan vanaf 5 euro. Daarbij krijg je ook een bonus van 15 minuten en 50 sms'jes binnen België. Wel geldt er hier voor uitgaande oproepen in binnen- en buitenland een connectiekost van 22 eurocent per oproep. Data is optioneel aan 5 euro per gigabyte.

De drie prepaid tariefplannen zijn tempo Giga Web Only, waarbij je vooral veel datavolume en smsjes krijgt. Tempo Touch biedt een mix van Bellen, onbeperkt sms'en en surfen. Tempo Easy focust meer op klant die veel belt en maar af en toe smst of surft.De merknaam Tempo is een oude bekende. Het was in 1996 de eerste prepaid telefoonkaart op de markt en volgens Orange blijft die naamsbekendheid nog steeds overheid. De nieuwe tariefplannen zijn de opvolgers van de bestaande Dolfijn- en Kangoeroe-tarieven. Die beestjes blijven leven en blijven dus beschikbaar voor bestaande klanten, maar Orange zal ze niet langer actief promoten.Ook het internationale tariefplan 1617 wordt vernieuwd en omgedoopt tot Maghreb Mobile. Hierbij bel je naar Marokko, Algerije en Tunesië vanaf 0,01 euro per minuut. Herladen kan vanaf 5 euro. Daarbij krijg je ook een bonus van 15 minuten en 50 sms'jes binnen België. Wel geldt er hier voor uitgaande oproepen in binnen- en buitenland een connectiekost van 22 eurocent per oproep. Data is optioneel aan 5 euro per gigabyte.