Ook vorig jaar werd tijdens de eerste maanden een verlies geboekt (0,4 miljoen euro). Orange Belgium schrijft het verlies toe aan hogere herstructurerings- en afschrijvingskosten en een lager resultaat uit de bedrijfsactiviteiten. Dat resultaat ligt lager omdat het telecombedrijf mvno-inkomsten van Telenet verliest. Telenet beschikt immers over een eigen mobiel netwerk sinds de overname van Base, en gebruikt dus niet langer dat van Orange.

De omzet ging wel omhoog, met 3,8 procent tot 318,2 miljoen euro. Het bedrijf wist meer klanten te lokken voor zijn mobiel en convergent aanbod.

Ook vorig jaar werd tijdens de eerste maanden een verlies geboekt (0,4 miljoen euro). Orange Belgium schrijft het verlies toe aan hogere herstructurerings- en afschrijvingskosten en een lager resultaat uit de bedrijfsactiviteiten. Dat resultaat ligt lager omdat het telecombedrijf mvno-inkomsten van Telenet verliest. Telenet beschikt immers over een eigen mobiel netwerk sinds de overname van Base, en gebruikt dus niet langer dat van Orange. De omzet ging wel omhoog, met 3,8 procent tot 318,2 miljoen euro. Het bedrijf wist meer klanten te lokken voor zijn mobiel en convergent aanbod.