Telecomintegrator Orange Business Services, dochter van France Telecom, heeft een miljoenencontract gewonnen bij het Nederlandse chemieconcern DSM rond videoconferentiediensten.

De precieze waarde van de deal is niet bekend, maar het gaat om 'vijfjarig miljoenencontract'. Daarvoor staat Orange Business Services in voor de levering van en diensten rond een wereldwijd videoconferentieplatform. De deal geldt in eerst instantie voor 80 video-eindpunten in 20 landen. DSM heeft ook in België 3 vestigingen, in Deinze, Genk en Tienen. Voor DSM is de redenering dat videoconferentie tot minder reizen leidt en dus kosten zal besparen.

Alle locaties zouden de technologie in de komende twee jaar geïmplementeerd moeten zien. Een succesvol testproject van zes maanden is al achter de rug. De apparatuur is afkomstig van Tandberg, de dienstenpartner in het project is VisionsConnected.

Orange was al sinds 2005 leverancier bij DSM voor wereldwijde WAN-diensten. De nieuwe deal vloeit voort uit die eerdere samenwerking.

Telecomintegrator Orange Business Services, dochter van France Telecom, heeft een miljoenencontract gewonnen bij het Nederlandse chemieconcern DSM rond videoconferentiediensten. De precieze waarde van de deal is niet bekend, maar het gaat om 'vijfjarig miljoenencontract'. Daarvoor staat Orange Business Services in voor de levering van en diensten rond een wereldwijd videoconferentieplatform. De deal geldt in eerst instantie voor 80 video-eindpunten in 20 landen. DSM heeft ook in België 3 vestigingen, in Deinze, Genk en Tienen. Voor DSM is de redenering dat videoconferentie tot minder reizen leidt en dus kosten zal besparen. Alle locaties zouden de technologie in de komende twee jaar geïmplementeerd moeten zien. Een succesvol testproject van zes maanden is al achter de rug. De apparatuur is afkomstig van Tandberg, de dienstenpartner in het project is VisionsConnected. Orange was al sinds 2005 leverancier bij DSM voor wereldwijde WAN-diensten. De nieuwe deal vloeit voort uit die eerdere samenwerking.