It-dienstenbedrijf Ordina wil groeien in Franstalig België. Daarvoor heeft het z'n managementteam uitgebreid met Thierry Parquet.

Thierry Parquet, die de voorbije 7 jaar ceo was van Saga Consulting, krijgt de leiding over Ordina's activiteiten in het Franstalige landsgedeelte. Voor zijn periode bij Saga was Parquet onder meer ook aan de slag als managing director van T-Systems België en van debis IT Services Belgium.

Een en ander kadert binnen de nieuwe strategie van Ordina om resoluut voor groei te gaan in zijn thuismarkt, de Benelux. En tot op heden staat het bedrijf wat zwakker in het zuiden van het land dan in het noorden.

It-dienstenbedrijf Ordina wil groeien in Franstalig België. Daarvoor heeft het z'n managementteam uitgebreid met Thierry Parquet. Thierry Parquet, die de voorbije 7 jaar ceo was van Saga Consulting, krijgt de leiding over Ordina's activiteiten in het Franstalige landsgedeelte. Voor zijn periode bij Saga was Parquet onder meer ook aan de slag als managing director van T-Systems België en van debis IT Services Belgium. Een en ander kadert binnen de nieuwe strategie van Ordina om resoluut voor groei te gaan in zijn thuismarkt, de Benelux. En tot op heden staat het bedrijf wat zwakker in het zuiden van het land dan in het noorden.