Volgens de aanklacht hebben de ex-medewerkers accounts gehackt van Saudische dissidenten en critici van het Saudische koninkrijk en deze informatie tegen betaling doorgespeeld aan autoriteiten van Saudi-Arabië. "Saudische agenten hebben geïnfiltreerd in de systemen van Twitter en persoonlijke informatie doorgespeeld", aldus de aanklacht.

Twitter zegt de actie van het Amerikaanse ministerie van Justitie toe te juichen. "Ons bedrijf beperkt de toegang tot gevoelige accountinformatie tot een beperkte groep opgeleide en doorgelichte medewerkers. We hebben tools om hun privacy te beschermen", aldus het bedrijf in een officiële verklaring.

Volgens de aanklacht hebben de ex-medewerkers accounts gehackt van Saudische dissidenten en critici van het Saudische koninkrijk en deze informatie tegen betaling doorgespeeld aan autoriteiten van Saudi-Arabië. "Saudische agenten hebben geïnfiltreerd in de systemen van Twitter en persoonlijke informatie doorgespeeld", aldus de aanklacht.Twitter zegt de actie van het Amerikaanse ministerie van Justitie toe te juichen. "Ons bedrijf beperkt de toegang tot gevoelige accountinformatie tot een beperkte groep opgeleide en doorgelichte medewerkers. We hebben tools om hun privacy te beschermen", aldus het bedrijf in een officiële verklaring.