De Nederlandse SAP-dienstverlener Ctac draagt voormalig ceo Henny Hilgerdenaar opnieuw voor als ceo.

Henny Hildenaar is al sinds 1994 aan de slag bij Ctac in diverse functies. Tussen 2001 en 2005 was hij al eens opperhoofd bij het bedrijf. Sinds begin dit jaar was hij aan de slag als interim-ceo, nadat Bart Hogendoorn opstapte na meningsverschillen met de raad van bestuur over de te varen koers van het bedrijf. Na een interim-periode van viereneenhalve maand heeft de raad van bestuur van Ctac Hildenaar nu bij de aandeelhouders voorgedragen als 'definitieve' ceo.

Het Nederlandse Ctac is ook aanwezig in België, met kantoren in Wommelgem (Antwerpen) en Drongen (Gent). Ctac Belgium kreeg de voorbije jaren vorm door de overname en integratie van bedrijven als Re-Spect, Alphalogic, Smart Solutions en Core Consulting.

De Nederlandse SAP-dienstverlener Ctac draagt voormalig ceo Henny Hilgerdenaar opnieuw voor als ceo. Henny Hildenaar is al sinds 1994 aan de slag bij Ctac in diverse functies. Tussen 2001 en 2005 was hij al eens opperhoofd bij het bedrijf. Sinds begin dit jaar was hij aan de slag als interim-ceo, nadat Bart Hogendoorn opstapte na meningsverschillen met de raad van bestuur over de te varen koers van het bedrijf. Na een interim-periode van viereneenhalve maand heeft de raad van bestuur van Ctac Hildenaar nu bij de aandeelhouders voorgedragen als 'definitieve' ceo. Het Nederlandse Ctac is ook aanwezig in België, met kantoren in Wommelgem (Antwerpen) en Drongen (Gent). Ctac Belgium kreeg de voorbije jaren vorm door de overname en integratie van bedrijven als Re-Spect, Alphalogic, Smart Solutions en Core Consulting.