Edward E. Whitacre Jr., voormalig topman van telecombedrijf AT&T, wordt de nieuwe voorzitter van General Motors als de automaker uit het gerechtelijk akkoord komt. Dat heeft GM bekendgemaakt.

Whitacre (67) komt aan het hoofd van een 13-koppige raad van bestuur als GM de 'Chapter 11'-procedure verlaat. Hij was voorzitter en ceo van AT&T van 1990 tot 2007. AT&T is het grootste telefoniebedrijf van de VS.

GM vroeg begin juni het gerechtelijk akkoord aan. Het is de bedoeling dat de grootste autoproducent van de VS in een gezondere en afgeslankte versie die procedure verlaat.

Bron: Belga

Edward E. Whitacre Jr., voormalig topman van telecombedrijf AT&T, wordt de nieuwe voorzitter van General Motors als de automaker uit het gerechtelijk akkoord komt. Dat heeft GM bekendgemaakt. Whitacre (67) komt aan het hoofd van een 13-koppige raad van bestuur als GM de 'Chapter 11'-procedure verlaat. Hij was voorzitter en ceo van AT&T van 1990 tot 2007. AT&T is het grootste telefoniebedrijf van de VS. GM vroeg begin juni het gerechtelijk akkoord aan. Het is de bedoeling dat de grootste autoproducent van de VS in een gezondere en afgeslankte versie die procedure verlaat. Bron: Belga