Computer Services Solutions en Telco Consultants mogen na het faillissement rekenen op een overname.

Er zijn al enkele weken berichten over het mogelijke 'frauduleuze faillissement' van de 4 ict-bedrijfjes van zakenman Huub Fijen (echtgenoot van ex-Miss België Daisy Van Cauwenberghe). Twee bedrijven komen alvast in nieuwe handen: Computer Services Solutions, kortweg CSS, en Telco Consultants. Het bericht staat te lezen op de website van It Professional.

Bekabelingsspecialist CSS keert terug naar de oude stal. Het wordt overgenomen door CSS Telecom-Qcom, dat recentelijk in handen kwam van het Nederlandse Sencit. CSS Telecom-Qcom verzelfstandigde enkele jaren geleden uit de CSS-groep en neemt nu bij wijze van spreken het voormalige moederbedrijf over.

Overigens is het hier van belang te vermelden dat Computer Services Solutions niet mag verward worden met Computer Support & Services, een kerngezond Brussels it-dienstenbedrijf met zo'n 30 werknemers. Die firma heeft overigens na een rechtszaak als enige het recht gekregen op het gebruik van de naam CSS.

Telco Consultants wordt overgenomen door it-detacheerder Pauwels Consulting.

Computer Services Solutions en Telco Consultants mogen na het faillissement rekenen op een overname. Er zijn al enkele weken berichten over het mogelijke 'frauduleuze faillissement' van de 4 ict-bedrijfjes van zakenman Huub Fijen (echtgenoot van ex-Miss België Daisy Van Cauwenberghe). Twee bedrijven komen alvast in nieuwe handen: Computer Services Solutions, kortweg CSS, en Telco Consultants. Het bericht staat te lezen op de website van It Professional. Bekabelingsspecialist CSS keert terug naar de oude stal. Het wordt overgenomen door CSS Telecom-Qcom, dat recentelijk in handen kwam van het Nederlandse Sencit. CSS Telecom-Qcom verzelfstandigde enkele jaren geleden uit de CSS-groep en neemt nu bij wijze van spreken het voormalige moederbedrijf over. Overigens is het hier van belang te vermelden dat Computer Services Solutions niet mag verward worden met Computer Support & Services, een kerngezond Brussels it-dienstenbedrijf met zo'n 30 werknemers. Die firma heeft overigens na een rechtszaak als enige het recht gekregen op het gebruik van de naam CSS. Telco Consultants wordt overgenomen door it-detacheerder Pauwels Consulting.