Het Leuvense softwaretestingbedrijf ps_testware heeft Owen Sisk definitief benoemd tot country manager voor België. Hij deed die job al ad interim.

Na het vertrek van ceo Nadine Pelicaen en Belgisch country manager Ludo Vanmunster, die hun eigen consultancybedrijf Coralius opstartten, kwam Alain Bultink aan het hoofd van de softwaretestingspecialist. Hij duidde sales manager Owen Sisk (39) aan als country manager ad interim voor België. Omdat hij goed blijkt te presteren, wordt hij nu definitief aangesteld als Belgisch country manager.

Sisk is sinds 2002 aan de slag bij ps_testware. Daarvoor bekleedde hij commerciële functies bij onder meer Compuware, ISL en Wolters Kluwer.

Het Leuvense softwaretestingbedrijf ps_testware heeft Owen Sisk definitief benoemd tot country manager voor België. Hij deed die job al ad interim. Na het vertrek van ceo Nadine Pelicaen en Belgisch country manager Ludo Vanmunster, die hun eigen consultancybedrijf Coralius opstartten, kwam Alain Bultink aan het hoofd van de softwaretestingspecialist. Hij duidde sales manager Owen Sisk (39) aan als country manager ad interim voor België. Omdat hij goed blijkt te presteren, wordt hij nu definitief aangesteld als Belgisch country manager. Sisk is sinds 2002 aan de slag bij ps_testware. Daarvoor bekleedde hij commerciële functies bij onder meer Compuware, ISL en Wolters Kluwer.