Palm komt terug als smartphonemerk. Een topman van TCL heeft dat bevestigd aan Android Planet.Om welke producten het gaat, wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. Mogelijk betreft het smartphones en een nieuwe versie van de Palm Pilot. Deze was eind jaren negentig als 'personal digital assistent' (pda) zeer succesvol in het zakenleven.

TCL heeft er een handje naar oudere, bekende merken te voorzien van nieuwe toestellen. Naast de eigen TCL-toestellen maakt de fabrikant ook de nieuwe Blackberry smartphones, en brengt het betaalbare toestellen uit voor een jongere markt onder de merknaam Alcatel. Met Palm zal het zich nu richten op een oudere doelgroep, die geïnteresseerd is in de nieuwste technologie.

Palm komt terug als smartphonemerk. Een topman van TCL heeft dat bevestigd aan Android Planet.Om welke producten het gaat, wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. Mogelijk betreft het smartphones en een nieuwe versie van de Palm Pilot. Deze was eind jaren negentig als 'personal digital assistent' (pda) zeer succesvol in het zakenleven.TCL heeft er een handje naar oudere, bekende merken te voorzien van nieuwe toestellen. Naast de eigen TCL-toestellen maakt de fabrikant ook de nieuwe Blackberry smartphones, en brengt het betaalbare toestellen uit voor een jongere markt onder de merknaam Alcatel. Met Palm zal het zich nu richten op een oudere doelgroep, die geïnteresseerd is in de nieuwste technologie.