De panne had niet de omvang van de problemen in oktober 2011. Toen was het BlackBerry-netwerk drie dagen lang onbruikbaar voor een groot deel van de gebruikers wereldwijd.

Deze keer duurden de problemen maar enkele uren. Vooral in India werden veel problemen gemeld, al kregen ook gebruikers in de rest van de wereld geen optimale service. Zo vernam onze redactie van lezers dat de diensten hier zo'n tweetal uur niet werkten. Al was dit lang niet bij alle gebruikers merkbaar.

Research In Motion heeft de problemen bevestigt maar geeft geen uitleg over de oorzaak van de problemen. Vooral gebruikers uit India moesten in sommige gevallen even wachten op een werkend netwerk, maar intussen is de storing overal verholpen.

De panne had niet de omvang van de problemen in oktober 2011. Toen was het BlackBerry-netwerk drie dagen lang onbruikbaar voor een groot deel van de gebruikers wereldwijd.Deze keer duurden de problemen maar enkele uren. Vooral in India werden veel problemen gemeld, al kregen ook gebruikers in de rest van de wereld geen optimale service. Zo vernam onze redactie van lezers dat de diensten hier zo'n tweetal uur niet werkten. Al was dit lang niet bij alle gebruikers merkbaar.Research In Motion heeft de problemen bevestigt maar geeft geen uitleg over de oorzaak van de problemen. Vooral gebruikers uit India moesten in sommige gevallen even wachten op een werkend netwerk, maar intussen is de storing overal verholpen.