Pascale Van Damme, managing director van Dell Belux, is verkozen tot ICT Woman of the Year 2014. Pascale Van Damme is de vijfde topvrouw die deze award van Data News in de wacht sleept. Ruim 10.500 lezers van Data News stemden haar in de top-3 van belangrijkste dames in de Belgische ict-sector. De jury onder leiding van Astrid De Lathauwer (algemeen directeur Acerta Consult) verkoos haar als ICT Woman of the Year.

De jury prees haar inspanningen om jonge dames te coachen en te begeleiden in hun loopbaan. De 45-jarige Pascale Van Damme is sinds ruim vijf jaar managing director bij Dell Belux en wordt steevast door Dell ook afgevaardigd op het Woman World Forum.

Young ICT Lady of the Year is Wendy Vermoesen, lead developer bij RealDolmen. Er waren 36 kandidaten voor deze onderscheiding die door Data News uitgereikt wordt aan een ict-dame jonger dan 30 jaar. De 24-jarige Wendy Vermoesen werd door de jury geprezen om haar enthousiasme en de coaching van meisjes in het CoderDojo-project. Geeky is ze zeker, maar tegelijk is ze ook het boegbeeld van een moderne, enthousiaste en trendy generatie it'ers die even passioneel als ambitieus is.

Deze awards werden uitgereikt tijdens het 'She Goes ICT' event van Data News in het Le Plaza hotel in Brussel in aanwezigheid van zo'n 350 genodigden.

Pascale Van Damme, managing director van Dell Belux, is verkozen tot ICT Woman of the Year 2014. Pascale Van Damme is de vijfde topvrouw die deze award van Data News in de wacht sleept. Ruim 10.500 lezers van Data News stemden haar in de top-3 van belangrijkste dames in de Belgische ict-sector. De jury onder leiding van Astrid De Lathauwer (algemeen directeur Acerta Consult) verkoos haar als ICT Woman of the Year.De jury prees haar inspanningen om jonge dames te coachen en te begeleiden in hun loopbaan. De 45-jarige Pascale Van Damme is sinds ruim vijf jaar managing director bij Dell Belux en wordt steevast door Dell ook afgevaardigd op het Woman World Forum.Young ICT Lady of the Year is Wendy Vermoesen, lead developer bij RealDolmen. Er waren 36 kandidaten voor deze onderscheiding die door Data News uitgereikt wordt aan een ict-dame jonger dan 30 jaar. De 24-jarige Wendy Vermoesen werd door de jury geprezen om haar enthousiasme en de coaching van meisjes in het CoderDojo-project. Geeky is ze zeker, maar tegelijk is ze ook het boegbeeld van een moderne, enthousiaste en trendy generatie it'ers die even passioneel als ambitieus is. Deze awards werden uitgereikt tijdens het 'She Goes ICT' event van Data News in het Le Plaza hotel in Brussel in aanwezigheid van zo'n 350 genodigden.