De 39-jarige Pascale Van Damme, ooit nog Belgische kampioen roeien met de Gentse ploeg, is de nieuwe country manager van Dell België.

Het is voor het eerst sinds lang dat Dell kiest voor een landgenoot. Van Damme is afkomstig van Gent waar ze rechten en fiscaliteit studeerde. Midden jaren '90 ging ze van start bij de mobiele operator Proximus om in '99 over te stappen naar Base waar ze de afdeling voor bedrijfsklanten oprichtte.

Van Damme, die vandaag in Knokke-Heist woont en houdt van verre reizen in Afrika en India, begon vier jaar geleden bij computerfabrikant Dell waar ze als verkoopsdirecteur verantwoordelijk werd voor de publieke sector. Ze haalde er belangrijke contracten binnen bij een aantal universiteiten en eind vorig jaar het miljoenencontract bij de Europese Commissie.

Pascale Van Damme houdt van fitness, fietsen en skeeleren. Met haar gewezen roeiploeg wil ze straks opnieuw de pennen door het water klieven.

De 39-jarige Pascale Van Damme, ooit nog Belgische kampioen roeien met de Gentse ploeg, is de nieuwe country manager van Dell België. Het is voor het eerst sinds lang dat Dell kiest voor een landgenoot. Van Damme is afkomstig van Gent waar ze rechten en fiscaliteit studeerde. Midden jaren '90 ging ze van start bij de mobiele operator Proximus om in '99 over te stappen naar Base waar ze de afdeling voor bedrijfsklanten oprichtte. Van Damme, die vandaag in Knokke-Heist woont en houdt van verre reizen in Afrika en India, begon vier jaar geleden bij computerfabrikant Dell waar ze als verkoopsdirecteur verantwoordelijk werd voor de publieke sector. Ze haalde er belangrijke contracten binnen bij een aantal universiteiten en eind vorig jaar het miljoenencontract bij de Europese Commissie. Pascale Van Damme houdt van fitness, fietsen en skeeleren. Met haar gewezen roeiploeg wil ze straks opnieuw de pennen door het water klieven.