Onder de noemer 'social seating' is het voor passagiers van de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM straks mogelijk te kiezen naast wie men plaatsneemt op het vliegtuig.

Dat bevestigde KLM naar aanleiding van berichtgeving in verscheidene media. Aan de hand van profielen op Facebook of Linkedin kunnen naaste passagiers, bij online inchecken, worden uitgekozen.

Volgens KLM is de nieuwe service voor alle passagiers toegankelijk. Het is overigens aan de reizigers zelf of ze hun online profiel al dan niet bekendmaken. Begin volgend jaar lanceert KLM de dienst.

Bron: Belga

Onder de noemer 'social seating' is het voor passagiers van de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM straks mogelijk te kiezen naast wie men plaatsneemt op het vliegtuig. Dat bevestigde KLM naar aanleiding van berichtgeving in verscheidene media. Aan de hand van profielen op Facebook of Linkedin kunnen naaste passagiers, bij online inchecken, worden uitgekozen. Volgens KLM is de nieuwe service voor alle passagiers toegankelijk. Het is overigens aan de reizigers zelf of ze hun online profiel al dan niet bekendmaken. Begin volgend jaar lanceert KLM de dienst. Bron: Belga