Hoewel (vooral de Franse) pers speculeerde op het ontslag van Pat Russo bij Alcatel-Lucent, heeft de raad van bestuur haar in haar functie bevestigd.

Pat Russo blijft aan bij Alcatel-Lucent. Dat meldt het bedrijf zelf in een persbericht. De Franse pers speculeerde al een tijdje op haar ontslag, na de derde omzet- en winstwaarschuwing op een jaar tijd. Het Amerikaans-Franse bedrijf heeft immers enorme moeite om op dreef te geraken na de fusie. Ondanks het schrappen van 12.500 banen is het einde van de lijdensweg nog niet in zicht. Russo en haar team krijgen van de raad van bestuur tot het einde van de maand om een herstelplan op te stellen. Wie tussen de regels leest, ziet nog banen sneuvelen.

Hoewel (vooral de Franse) pers speculeerde op het ontslag van Pat Russo bij Alcatel-Lucent, heeft de raad van bestuur haar in haar functie bevestigd. Pat Russo blijft aan bij Alcatel-Lucent. Dat meldt het bedrijf zelf in een persbericht. De Franse pers speculeerde al een tijdje op haar ontslag, na de derde omzet- en winstwaarschuwing op een jaar tijd. Het Amerikaans-Franse bedrijf heeft immers enorme moeite om op dreef te geraken na de fusie. Ondanks het schrappen van 12.500 banen is het einde van de lijdensweg nog niet in zicht. Russo en haar team krijgen van de raad van bestuur tot het einde van de maand om een herstelplan op te stellen. Wie tussen de regels leest, ziet nog banen sneuvelen.