In het Alpenland is er al iemand anders die de rechten heeft voor een horloge met de naam 'Apple' en met een plaatje van een appel als logo, zo bericht de Franstalige Zwitserse zender RTS.

Een Zwitsers horlogevakblad heeft een oud patent uit 1985 boven water gehaald. Daarin staat dat het federaal instituut voor intellectueel eigendom in Bern de rechten in 1985 verleende aan het Geneefse horlogemerk Leonard. Het patent verloopt pas op 5 december dit jaar.

Apple en het Zwitserse octrooibureau hebben nog niet gereageerd op het bericht. Apple begint later deze maand de verkoop van de Apple Watch. Het slimme horloge is in eerste instantie slechts in negen landen te verkrijgen, waaronder de Verenigde Staten. (Belga/KVDA)

In het Alpenland is er al iemand anders die de rechten heeft voor een horloge met de naam 'Apple' en met een plaatje van een appel als logo, zo bericht de Franstalige Zwitserse zender RTS.Een Zwitsers horlogevakblad heeft een oud patent uit 1985 boven water gehaald. Daarin staat dat het federaal instituut voor intellectueel eigendom in Bern de rechten in 1985 verleende aan het Geneefse horlogemerk Leonard. Het patent verloopt pas op 5 december dit jaar. Apple en het Zwitserse octrooibureau hebben nog niet gereageerd op het bericht. Apple begint later deze maand de verkoop van de Apple Watch. Het slimme horloge is in eerste instantie slechts in negen landen te verkrijgen, waaronder de Verenigde Staten. (Belga/KVDA)