De ict-dienstendochter van KPN, Getronics heeft Patrick Christiaens benoemd tot sales director van Getronics in België en Luxemburg.

Christiaens neemt de fakkel over van Dirk Indigne die - aldus het persbericht - "zijn carrière buiten Getronics een nieuwe wending geeft". Indigne was bij Getronics sinds 2007.

Patrick Christiaens is aan boord bij Getronics sinds februari 2008. Hij was er tot op heden sales manager Industry & Telco. Daarvoor was Christiaens general manager bij Hitachi Data Systems Benelux en director North Europe bij EMC. Hij bekleedde ook (sales)managementfuncties bij ondermeer CSC en Wang. Christiaens studeerde middle management aan Vlerick Leuven-Gent Management School en Economie aan de universiteit van Gent.

De ict-dienstendochter van KPN, Getronics heeft Patrick Christiaens benoemd tot sales director van Getronics in België en Luxemburg. Christiaens neemt de fakkel over van Dirk Indigne die - aldus het persbericht - "zijn carrière buiten Getronics een nieuwe wending geeft". Indigne was bij Getronics sinds 2007. Patrick Christiaens is aan boord bij Getronics sinds februari 2008. Hij was er tot op heden sales manager Industry & Telco. Daarvoor was Christiaens general manager bij Hitachi Data Systems Benelux en director North Europe bij EMC. Hij bekleedde ook (sales)managementfuncties bij ondermeer CSC en Wang. Christiaens studeerde middle management aan Vlerick Leuven-Gent Management School en Economie aan de universiteit van Gent.