De voormalige oprichter van it-integrator MSP gaat aan de slag bij Econocom België als business line director managed services.

Vanuit de functie van business line director van de afdeling managed services zal Patrick De Deken het dienstenaanbod van Econocom België voor het beheer van ict-infrastructuren uitbreiden zodat het beter aansluit bij de huidige en toekomstige noden van de klanten. Hij zal er dus ook op moeten toezien dat cloud computing en virtualisatie verder uitgebouwd wordt via de recente overname van Centix.

Patrick De Deken begon zijn carrière in de ict-sector in 1981 als programmeur voor de financiële instelling Handelsbank (nu onderdeel van Deutsche Bank). In 1991 richtte hij de it-integrator MSP op, die zich specialiseerde in managed services. In 2008 verkocht hij het bedrijf met ongeveer 200 werknemers aan Cegeka. Bij Cegeka ging hij vervolgens aan de slag als sales director voor de kmo-markt en later als director business development, alvorens dus nu naar Econocom te trekken.

De voormalige oprichter van it-integrator MSP gaat aan de slag bij Econocom België als business line director managed services. Vanuit de functie van business line director van de afdeling managed services zal Patrick De Deken het dienstenaanbod van Econocom België voor het beheer van ict-infrastructuren uitbreiden zodat het beter aansluit bij de huidige en toekomstige noden van de klanten. Hij zal er dus ook op moeten toezien dat cloud computing en virtualisatie verder uitgebouwd wordt via de recente overname van Centix. Patrick De Deken begon zijn carrière in de ict-sector in 1981 als programmeur voor de financiële instelling Handelsbank (nu onderdeel van Deutsche Bank). In 1991 richtte hij de it-integrator MSP op, die zich specialiseerde in managed services. In 2008 verkocht hij het bedrijf met ongeveer 200 werknemers aan Cegeka. Bij Cegeka ging hij vervolgens aan de slag als sales director voor de kmo-markt en later als director business development, alvorens dus nu naar Econocom te trekken.