Patrick Van Deven is voortaan algemeen directeur van SAP België en Luxemburg. De nieuwe topman werkte jarenlang voor SAS.

Van Deven is 49 en was sinds 2006 managing director bij SAS en sinds 2013 transition manager voor SAS in Zweden. Maar hij werkt al sinds 1999 voor het bedrijf. Bij SAP volgt Van Deven Bertrand Andries op die binnen de organisatie doorgroeit.

De Belux-afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van SAP France. De voornaamste opdracht van Van Deven is het marktaandeel van SAP te laten groeien, vooral in de segmenten van mobiliteit, databases voor het real time beheer van big data en de business suite in de cloud.

Patrick Van Deven is voortaan algemeen directeur van SAP België en Luxemburg. De nieuwe topman werkte jarenlang voor SAS. Van Deven is 49 en was sinds 2006 managing director bij SAS en sinds 2013 transition manager voor SAS in Zweden. Maar hij werkt al sinds 1999 voor het bedrijf. Bij SAP volgt Van Deven Bertrand Andries op die binnen de organisatie doorgroeit. De Belux-afdeling valt onder de verantwoordelijkheid van SAP France. De voornaamste opdracht van Van Deven is het marktaandeel van SAP te laten groeien, vooral in de segmenten van mobiliteit, databases voor het real time beheer van big data en de business suite in de cloud.