Van Lishout was tot dit voorjaar onder meer verantwoordelijk voor de klantrelaties onder meer binnen de Europese instellingen. Eerder leidde hij de Belgische sales van het bedrijf waar hij sinds 2006 werkte.

Maar intussen keerde hij terug naar SAP waar hij Head of Partner and Channel Management is voor SAP in België en Luxemburg. Tussen 1994 en 2002 werkte Van Lishout al eens voor het bedrijf, onder meer als Alliances Director. Tussen de twee bedrijven in was hij zo'n 3,5 jaar aan de slag als Business Development Director bij Alti International.

Van Lishout was tot dit voorjaar onder meer verantwoordelijk voor de klantrelaties onder meer binnen de Europese instellingen. Eerder leidde hij de Belgische sales van het bedrijf waar hij sinds 2006 werkte.Maar intussen keerde hij terug naar SAP waar hij Head of Partner and Channel Management is voor SAP in België en Luxemburg. Tussen 1994 en 2002 werkte Van Lishout al eens voor het bedrijf, onder meer als Alliances Director. Tussen de twee bedrijven in was hij zo'n 3,5 jaar aan de slag als Business Development Director bij Alti International.