Patrik Vandewalle (43) vertrekt als group managing director en als algemeen directeur voor België en Luxemburg bij Econocom. Hij blijft wel bestuurder van de groep.

Later op het jaar wil Vandewalle een praktijk beginnen als business angel en adviseur voor starters, zegt hijzelf in een mededeling. Econocom legt net een ambitieus toekomstplan "Horizon 2012" ten uitvoer.

Tot zijn vakantie in augustus werkt Vandewalle zijn opvolger in. Voor zover dat nodig is, want zijn portefeuille wordt binnen de groep herschikt. Chantal De Vrieze wordt algemeen directeur voor België en Luxemburg. Die job combineert ze met haar huidige verantwoordelijkheid voor IT Financial Services.

Bruno Lemaistre (50) wordt de tweede group managing director en neemt de verantwoordelijkheid voor 'managed services' van Patrik Vandewalle over.

Patrik Vandewalle was 5 jaar bij Econocom. Voordien werkte hij bij Olivetti, Andersen Consulting, CSC, Logica België en EurASP (het huidige Porthus).

Patrik Vandewalle (43) vertrekt als group managing director en als algemeen directeur voor België en Luxemburg bij Econocom. Hij blijft wel bestuurder van de groep. Later op het jaar wil Vandewalle een praktijk beginnen als business angel en adviseur voor starters, zegt hijzelf in een mededeling. Econocom legt net een ambitieus toekomstplan "Horizon 2012" ten uitvoer. Tot zijn vakantie in augustus werkt Vandewalle zijn opvolger in. Voor zover dat nodig is, want zijn portefeuille wordt binnen de groep herschikt. Chantal De Vrieze wordt algemeen directeur voor België en Luxemburg. Die job combineert ze met haar huidige verantwoordelijkheid voor IT Financial Services. Bruno Lemaistre (50) wordt de tweede group managing director en neemt de verantwoordelijkheid voor 'managed services' van Patrik Vandewalle over. Patrik Vandewalle was 5 jaar bij Econocom. Voordien werkte hij bij Olivetti, Andersen Consulting, CSC, Logica België en EurASP (het huidige Porthus).