Chief commercial officer Paul Baeck verlaat Mobistar. De commerciële afdeling wordt onderverdeeld in twee businessdivisies.

Paul Baeck startte in de zomer van 2008 bij Mobistar als chief commercial officer. Voordien was hij bijna zes jaar managing director geweest van de winkelketen The Phone House. De nieuwe ceo Jean Marc Harion voert nu echter een reorganisatie door en Paul Baeck verlaat 'in onderling overleg' de tweede grootste mobiele operator van België.

De verkoopsdivisie wordt nu onderverdeeld in twee business units. Stephane Beauduin wordt verantwoordelijk voor de business voor de bedrijfsmarkt. Beauduin werkt sinds 2004 bij Mobistar en was totnogtoe chief marketing officer. Jean-Marc Harion heeft eind januari aangekondigd dat hij het marktaandeel van Mobistar bij ondernemingen wil verdubbelen.

Sven Bols klimt verder op de ladder bij Mobistar en wordt directeur indirect sales. Vandaag is hij directeur business markets, onder andere verantwoordelijk voor virtuele netwerkoperatoren en grote doorverkopers zoals Euphony.

De Mobistar winkelketens komen er nu bij samen met de volledige residentiële markt. Sven Bols begint op 1 maart aan z'n nieuwe functie. Hij vervangt ook Paul Baeck in het directiecomité.

Chief commercial officer Paul Baeck verlaat Mobistar. De commerciële afdeling wordt onderverdeeld in twee businessdivisies.Paul Baeck startte in de zomer van 2008 bij Mobistar als chief commercial officer. Voordien was hij bijna zes jaar managing director geweest van de winkelketen The Phone House. De nieuwe ceo Jean Marc Harion voert nu echter een reorganisatie door en Paul Baeck verlaat 'in onderling overleg' de tweede grootste mobiele operator van België. De verkoopsdivisie wordt nu onderverdeeld in twee business units. Stephane Beauduin wordt verantwoordelijk voor de business voor de bedrijfsmarkt. Beauduin werkt sinds 2004 bij Mobistar en was totnogtoe chief marketing officer. Jean-Marc Harion heeft eind januari aangekondigd dat hij het marktaandeel van Mobistar bij ondernemingen wil verdubbelen. Sven Bols klimt verder op de ladder bij Mobistar en wordt directeur indirect sales. Vandaag is hij directeur business markets, onder andere verantwoordelijk voor virtuele netwerkoperatoren en grote doorverkopers zoals Euphony. De Mobistar winkelketens komen er nu bij samen met de volledige residentiële markt. Sven Bols begint op 1 maart aan z'n nieuwe functie. Hij vervangt ook Paul Baeck in het directiecomité.