Baron Paul Buysse wordt getipt als voorzitter van Belgacom. Buysse zette eerder al Bekaert op de internationale rails.

Het bericht staat te lezen in de Corelio-kranten. De naam van Paul Buysse als mogelijke nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Belgacom valt in het kader van een grotere herschikking. Een eerste stap is het doorhakken van de knoop wie de nieuwe ceo van Belgacom wordt. Tegen 18 juli moet geweten zijn of Didier Bellens mag aanblijven of niet. Aansluitend zou dan tabula rasa gemaakt worden op het niveau van de raad van bestuur.

Buysse heeft veel internationale ervaring en was voor hij voorzitter werd van de industriële groep Bekaert, onder meer ceo in Londen van de groep Vickers. Daarvoor was hij executive director bij BTR, eveneens in Londen.

Het rommelt al een tijdje aan de top van Belgacom en dat heeft in politieke kringen de overtuiging doen groeien dat tabula rasa moet worden gemaakt.

Bron: Belga

Baron Paul Buysse wordt getipt als voorzitter van Belgacom. Buysse zette eerder al Bekaert op de internationale rails. Het bericht staat te lezen in de Corelio-kranten. De naam van Paul Buysse als mogelijke nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Belgacom valt in het kader van een grotere herschikking. Een eerste stap is het doorhakken van de knoop wie de nieuwe ceo van Belgacom wordt. Tegen 18 juli moet geweten zijn of Didier Bellens mag aanblijven of niet. Aansluitend zou dan tabula rasa gemaakt worden op het niveau van de raad van bestuur. Buysse heeft veel internationale ervaring en was voor hij voorzitter werd van de industriële groep Bekaert, onder meer ceo in Londen van de groep Vickers. Daarvoor was hij executive director bij BTR, eveneens in Londen. Het rommelt al een tijdje aan de top van Belgacom en dat heeft in politieke kringen de overtuiging doen groeien dat tabula rasa moet worden gemaakt. Bron: Belga