Paul Depuydt, topman bij Alcatel-Lucent België, verlaat het bedrijf. Hij gaat aan de slag bij plasticsproducent Ravago.

Paul Depuydt wordt 'chief administration officer' bij het petrochemische bedrijf Ravago, dat in België gevestigd is in het Kempische Arendonk. Hij zal wel bij Alcatel-Lucent aan de slag blijven tot er een opvolger wordt aangekondigd.

Depuydt stond 7 jaar aan het hoofd van Alcatel-Lucent België, maar was al 19 jaar aan de slag bij het bedrijf in verschillende leidende functies. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Rank Xerox in Rijsel (Frankrijk). Depuydt is ook voorzitter van technologiefederatie Agoria. Hij zal dat mandaat uitdoen. In mei 2010 wordt een nieuwe voorzitter verkozen.

Paul Depuydt, topman bij Alcatel-Lucent België, verlaat het bedrijf. Hij gaat aan de slag bij plasticsproducent Ravago. Paul Depuydt wordt 'chief administration officer' bij het petrochemische bedrijf Ravago, dat in België gevestigd is in het Kempische Arendonk. Hij zal wel bij Alcatel-Lucent aan de slag blijven tot er een opvolger wordt aangekondigd. Depuydt stond 7 jaar aan het hoofd van Alcatel-Lucent België, maar was al 19 jaar aan de slag bij het bedrijf in verschillende leidende functies. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Rank Xerox in Rijsel (Frankrijk). Depuydt is ook voorzitter van technologiefederatie Agoria. Hij zal dat mandaat uitdoen. In mei 2010 wordt een nieuwe voorzitter verkozen.