De account - die evenwel niet door de paus zelf wordt beheerd - gebruikt de naam @franciscus en had een uur na lancering op zaterdag al 100.000 volgers. Zondag omstreeks 15 uur waren dat er 1,3 miljoen.

Op een pauselijke selfie is het nog wachten, maar de account deelde al drie foto's en een filmpje. De eerste was er een foto van de paus die aan het bidden, vergezeld van de tekst 'Bid voor mij' in negen verschillende talen - meteen goed voor 233.000 likes. Op Twitter gebruikt de paus de account @pontifex. (KVDA)

De account - die evenwel niet door de paus zelf wordt beheerd - gebruikt de naam @franciscus en had een uur na lancering op zaterdag al 100.000 volgers. Zondag omstreeks 15 uur waren dat er 1,3 miljoen. Op een pauselijke selfie is het nog wachten, maar de account deelde al drie foto's en een filmpje. De eerste was er een foto van de paus die aan het bidden, vergezeld van de tekst 'Bid voor mij' in negen verschillende talen - meteen goed voor 233.000 likes. Op Twitter gebruikt de paus de account @pontifex. (KVDA)