Tink bestaat sinds 2012 en aggregeert data van Europese banken voor externe partijen. Het steunt daarbij op de PSD2-richtlijn, een Europese maatregel die externe partijen toegang geeft tot bankdata en het zo ook mogelijk maken dat je betalingen kan doen of toegang krijgt tot je bankrekening via een externe app.

Tink haalde in februari pas 56 miljoen euro op, onder meer van het Nederlandse ABN Amro. op dat moment kondigde het bedrijf ook haar uitbreiding naar onder meer België aan.

Met de nieuwe investering wil Tink haar team vergroten en met meer banken connecteren. Vandaag telt het bedrijf naar eigen zeggen 150 medewerkers.

Tink bestaat sinds 2012 en aggregeert data van Europese banken voor externe partijen. Het steunt daarbij op de PSD2-richtlijn, een Europese maatregel die externe partijen toegang geeft tot bankdata en het zo ook mogelijk maken dat je betalingen kan doen of toegang krijgt tot je bankrekening via een externe app.Tink haalde in februari pas 56 miljoen euro op, onder meer van het Nederlandse ABN Amro. op dat moment kondigde het bedrijf ook haar uitbreiding naar onder meer België aan.Met de nieuwe investering wil Tink haar team vergroten en met meer banken connecteren. Vandaag telt het bedrijf naar eigen zeggen 150 medewerkers.