De knop, stategisch op het beginscherm van de app geplaatst, verbindt gebruikers met duizenden organisaties die zijn goedgekeurd door het Paypal Giving Fund, weet Venturebeat. Via dit fonds was het al mogelijk om online donaties te doen. Goede doelen kunnen de donatieknop ook op hun eigen website plaatsen. PayPal garandeert dat 100 procent van het geld bij het goede doel terecht komt.

Mobiel doneren zit in de lift, daarom heeft PayPal besloten de update door te voeren. Vorig jaar gaven 38,7 miljoen mensen 6 miljard euro aan goede doelen via PayPal, waarvan 23 procent via een mobiel apparaat.

(ANP/WK)

De knop, stategisch op het beginscherm van de app geplaatst, verbindt gebruikers met duizenden organisaties die zijn goedgekeurd door het Paypal Giving Fund, weet Venturebeat. Via dit fonds was het al mogelijk om online donaties te doen. Goede doelen kunnen de donatieknop ook op hun eigen website plaatsen. PayPal garandeert dat 100 procent van het geld bij het goede doel terecht komt.Mobiel doneren zit in de lift, daarom heeft PayPal besloten de update door te voeren. Vorig jaar gaven 38,7 miljoen mensen 6 miljard euro aan goede doelen via PayPal, waarvan 23 procent via een mobiel apparaat.(ANP/WK)