Betalingen kunnen doen in de ruimte, op dit moment zijn we er weinig of niks mee. Maar John Spencer van de Space Tourism Society is er van overtuigd dat de ruimte straks een populaire vakantiebestemming wordt - Virgin wil alvast vluchten naar de ruimte gaan aanbieden en er zijn ook plannen voor een Space Hotel -, en dat het dan uiteraard mogelijk moet zijn om te betalen voor een overnachting op hotel.

Daarom verkent de Space Tourism Society, samen met PayPal, de NASA en de bekende ex-astronaut Buzz Aldrin, de mogelijkheden van een betaaldienst in de ruimte.

De partijen gaan vandaag rond de tafel zitten in het SETI Institute (Search for Extraterrestrial Intelligence) om te bepalen welke munteenheid er gebruikt moet worden in de ruimte, welke provider het mogelijk kan maken om mobiel te bankieren en welk netwerk we zullen kunnen gebruiken om te bellen.

Betalingen kunnen doen in de ruimte, op dit moment zijn we er weinig of niks mee. Maar John Spencer van de Space Tourism Society is er van overtuigd dat de ruimte straks een populaire vakantiebestemming wordt - Virgin wil alvast vluchten naar de ruimte gaan aanbieden en er zijn ook plannen voor een Space Hotel -, en dat het dan uiteraard mogelijk moet zijn om te betalen voor een overnachting op hotel. Daarom verkent de Space Tourism Society, samen met PayPal, de NASA en de bekende ex-astronaut Buzz Aldrin, de mogelijkheden van een betaaldienst in de ruimte. De partijen gaan vandaag rond de tafel zitten in het SETI Institute (Search for Extraterrestrial Intelligence) om te bepalen welke munteenheid er gebruikt moet worden in de ruimte, welke provider het mogelijk kan maken om mobiel te bankieren en welk netwerk we zullen kunnen gebruiken om te bellen.