De Limburgse investeringsmaatschappij LRM en het management investeren 1,5 miljoen euro in het Antwerpse PearlChain.net. Dat is het software- en it-dienstenbedrijf van ex-Real Software-topman Rudy Hageman.

PearlChain.net, opgericht in 2004, levert een eigen softwareplatform, een applicatiepakket, voor een beter beheer van de keten tussen leveranciers en afnemers. Het bedrijf heeft klanten als MAN trucks, Océ en Echo. Grote naam bij PearlChain.net is ceo en voorzitter Rudy Hageman, voordien een van de sterke mannen bij Real Software.

Het bedrijf zegt snel te willen groeien in de komende 3 jaar. Het wil onder meer een nieuw kantoor openen in Limburg en 30 extra mensen in huis halen om het PearlChain-platform verder uit te bouwen en de commerciële uitrol te versnellen. Daarvoor heeft het zich via LRM-dochter KMOFIN 1 miljoen euro extra kapitaal opgehaald. Het management zelf investeert nog eens 500.000 euro.

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM en het management investeren 1,5 miljoen euro in het Antwerpse PearlChain.net. Dat is het software- en it-dienstenbedrijf van ex-Real Software-topman Rudy Hageman. PearlChain.net, opgericht in 2004, levert een eigen softwareplatform, een applicatiepakket, voor een beter beheer van de keten tussen leveranciers en afnemers. Het bedrijf heeft klanten als MAN trucks, Océ en Echo. Grote naam bij PearlChain.net is ceo en voorzitter Rudy Hageman, voordien een van de sterke mannen bij Real Software. Het bedrijf zegt snel te willen groeien in de komende 3 jaar. Het wil onder meer een nieuw kantoor openen in Limburg en 30 extra mensen in huis halen om het PearlChain-platform verder uit te bouwen en de commerciële uitrol te versnellen. Daarvoor heeft het zich via LRM-dochter KMOFIN 1 miljoen euro extra kapitaal opgehaald. Het management zelf investeert nog eens 500.000 euro.