Voor kinderen die vaak hun geliefden moeten missen bij het slapengaan, ontwikkelde Franklin Electronic Publishers de AnyBook Reader 'voorleespen'.

De AnyBook Reader is gebaseerd op een leuk idee: kinderen op een speelse en pedagogische manier voorlezen en helpen bij het leren lezen door je stem op te nemen. De bedoeling is heel eenvoudig: je plakt een stickertje op elke pagina van het favoriete voorleesboek van je kind en terwijl je de pagina voorleest, neem je je stem op. Daarna hoeft je kind de punt van de pen maar op een sticker te zetten en automatisch hoort het wat er op die pagina staat.

In de praktijk moet je ermee kunnen leven dat de opnamekwaliteit misschien niet is wat je ervan verwacht, hoewel je toch 50 euro voor de 15-uurversie en 70 euro voor de 60-uurversie betaalt. Met de huidige communicatie- en videomogelijkheden zijn er allicht betere manieren om je kind in contact te brengen met afwezige familieleden.

Wil je zelf eens horen hoe de kwaliteit van dit gadget klinkt, dan kan je op Youtube verschillende reviews bekijken. Heel wat mensen zijn enthousiast over het gebruik ervan tijdens lange autoritten - onderweg naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld -, bij leergierige kinderen die constant willen dat je hen voorleest, maar ook voor gezinnen met meerdere kinderen waarbij je je aandacht nu eenmaal moet verdelen.

Voor kinderen die vaak hun geliefden moeten missen bij het slapengaan, ontwikkelde Franklin Electronic Publishers de AnyBook Reader 'voorleespen'.De AnyBook Reader is gebaseerd op een leuk idee: kinderen op een speelse en pedagogische manier voorlezen en helpen bij het leren lezen door je stem op te nemen. De bedoeling is heel eenvoudig: je plakt een stickertje op elke pagina van het favoriete voorleesboek van je kind en terwijl je de pagina voorleest, neem je je stem op. Daarna hoeft je kind de punt van de pen maar op een sticker te zetten en automatisch hoort het wat er op die pagina staat.In de praktijk moet je ermee kunnen leven dat de opnamekwaliteit misschien niet is wat je ervan verwacht, hoewel je toch 50 euro voor de 15-uurversie en 70 euro voor de 60-uurversie betaalt. Met de huidige communicatie- en videomogelijkheden zijn er allicht betere manieren om je kind in contact te brengen met afwezige familieleden.Wil je zelf eens horen hoe de kwaliteit van dit gadget klinkt, dan kan je op Youtube verschillende reviews bekijken. Heel wat mensen zijn enthousiast over het gebruik ervan tijdens lange autoritten - onderweg naar je vakantiebestemming bijvoorbeeld -, bij leergierige kinderen die constant willen dat je hen voorleest, maar ook voor gezinnen met meerdere kinderen waarbij je je aandacht nu eenmaal moet verdelen.