Ook testte het bedrijf het idee van een flexibele werkweek, voor op het moment dat de kantoren weer worden bemand. Onderdeel van dat plan is dat werknemers deels vanuit huis blijven werken, en wekelijks drie dagen op kantoor verschijnen.

'Grotere productiviteit'

Volgens Google zal een flexibel werkmodel zorgen voor een 'grotere productiviteit, betere samenwerking en een beter welzijn'. De internetreus was een van de eerste bedrijven die zijn werknemers vroeg om vanuit huis te werken als gevolg van corona. In eerste instantie was het de bedoeling dat het personeel al in januari op kantoor zou terugkeren. Die termijn werd eerder al opgeschoven naar juli en nu dus tot na de zomer.

Google sloot zijn kantoren begin maart. Het bedrijf heeft meer dan honderdduizend mensen in dienst en huurt daarnaast ook tienduizenden mensen in.

Ook testte het bedrijf het idee van een flexibele werkweek, voor op het moment dat de kantoren weer worden bemand. Onderdeel van dat plan is dat werknemers deels vanuit huis blijven werken, en wekelijks drie dagen op kantoor verschijnen.Volgens Google zal een flexibel werkmodel zorgen voor een 'grotere productiviteit, betere samenwerking en een beter welzijn'. De internetreus was een van de eerste bedrijven die zijn werknemers vroeg om vanuit huis te werken als gevolg van corona. In eerste instantie was het de bedoeling dat het personeel al in januari op kantoor zou terugkeren. Die termijn werd eerder al opgeschoven naar juli en nu dus tot na de zomer.Google sloot zijn kantoren begin maart. Het bedrijf heeft meer dan honderdduizend mensen in dienst en huurt daarnaast ook tienduizenden mensen in.