Het personeel van Network Research Belgium (NRB) heeft tijdens een personeelsvergadering het besparingsplan van 8,5 miljoen euro van de directie verworpen.

De vakbonden stelden het plan voor aan de ongeveer 600 werknemers. De directie wil vooral de loonkost drastisch verminderen. Het personeel wees echter elke onderhandeling af en wil dat het plan volledig ingetrokken wordt.

NRB is de historische ict-partner van verzekeraar Ethias. De voorgestelde besparing van 8,5 miljoen euro kwam er op basis van een studie van consultant Mc Kinsey naar aanleiding van de problemen bij Ethias eind 2008. Volgens de voorspellingen van Mc Kinsey zal NRB in 2011 47 miljoen euro minder omzet boeken. Op 23 maart vindt er een ondernemingsraad plaats.

Bron: Belga

Het personeel van Network Research Belgium (NRB) heeft tijdens een personeelsvergadering het besparingsplan van 8,5 miljoen euro van de directie verworpen. De vakbonden stelden het plan voor aan de ongeveer 600 werknemers. De directie wil vooral de loonkost drastisch verminderen. Het personeel wees echter elke onderhandeling af en wil dat het plan volledig ingetrokken wordt. NRB is de historische ict-partner van verzekeraar Ethias. De voorgestelde besparing van 8,5 miljoen euro kwam er op basis van een studie van consultant Mc Kinsey naar aanleiding van de problemen bij Ethias eind 2008. Volgens de voorspellingen van Mc Kinsey zal NRB in 2011 47 miljoen euro minder omzet boeken. Op 23 maart vindt er een ondernemingsraad plaats. Bron: Belga