Peter Bogaert, tot voor kort nog hoofd van de it-afdeling van Acerta, is voortaan de nieuwe cio van UnifiedPost, gespecialiseerd in documentbeheer.

Peter Bogaert kwam eind 2007 aan het hoofd van de it-afdeling van Acerta. Dat gebeurde kort nadat Marc Van der Schueren Acerta ruilde voor de Bank van de Post waar hij gedegeleerd bestuurder werd.

Enkele maanden geleden stapte Peter Bogaert ook op bij Acerta. Bij UnifiedPost, een bedrijf met inmiddels zo'n 70 werknemers, wordt hij eveneens cio.

nifiedPost, dat gevestigd is in Terhulpen, is gespecialiseerd in documentbeheer. Het heeft referenties zoals Dexia Lease, BNP Paribas, Rossel, HP en KBC Autolease. In 2009 haalde het volgens Trendstop een omzet van 6,6 miljoen euro.

Peter Bogaert, tot voor kort nog hoofd van de it-afdeling van Acerta, is voortaan de nieuwe cio van UnifiedPost, gespecialiseerd in documentbeheer. Peter Bogaert kwam eind 2007 aan het hoofd van de it-afdeling van Acerta. Dat gebeurde kort nadat Marc Van der Schueren Acerta ruilde voor de Bank van de Post waar hij gedegeleerd bestuurder werd. Enkele maanden geleden stapte Peter Bogaert ook op bij Acerta. Bij UnifiedPost, een bedrijf met inmiddels zo'n 70 werknemers, wordt hij eveneens cio. nifiedPost, dat gevestigd is in Terhulpen, is gespecialiseerd in documentbeheer. Het heeft referenties zoals Dexia Lease, BNP Paribas, Rossel, HP en KBC Autolease. In 2009 haalde het volgens Trendstop een omzet van 6,6 miljoen euro.