Na 11 jaar Belgacom, stapt Peter Vanvaerenbergh over naar Alvadis, de specialist in voorafbetaalde betaalkaarten. Dat is een bedrijf uit de top 30 van grootste ict-ondernemingen in België.

Peter Vanvaerenbergh is afkomstig uit de buurt van Denderleeuw, studeerde handelsingenieur aan de KULeuven en begon zijn loopbaan bij Philips en Castorama. Vervolgens ging hij aan de slag bij Carrefour waar hij gedurende 5 jaar doorgroeide tot product marketeer. Sinds 2000 was hij bij Belgacom werkzaam, onder andere als lead manager sales en verantwoordelijk voor het opstarten van het retailkanaal.

Die ervaring kan hij gebruiken bij Alvadis, een onderdeel van Lagardère Services Belgium. Alvadis is goed voor omzet van liefst 153 miljoen euro met nog geen 40 werknemers. Zowat iedereen die zijn telefoonkaart heroplaadt en daarvoor een speciale code krijgt passeert via Alvadis.

Het werkt dan ook samen met de drie grote mobiele operatoren, Proximus, Mobistar en Base, en tal van mvno's zoals Jim Mobile, Ortel en Mobisud. Daarnaast verdeelt Alvadis eveneens betaalterminals voor Atos Worldline en retailkaarten voor onder meer Delhaize .

Peter Vanvaerenbergh woont in Grez-Doiceau en heeft twee dochters van 8 en 10 jaar.

Na 11 jaar Belgacom, stapt Peter Vanvaerenbergh over naar Alvadis, de specialist in voorafbetaalde betaalkaarten. Dat is een bedrijf uit de top 30 van grootste ict-ondernemingen in België. Peter Vanvaerenbergh is afkomstig uit de buurt van Denderleeuw, studeerde handelsingenieur aan de KULeuven en begon zijn loopbaan bij Philips en Castorama. Vervolgens ging hij aan de slag bij Carrefour waar hij gedurende 5 jaar doorgroeide tot product marketeer. Sinds 2000 was hij bij Belgacom werkzaam, onder andere als lead manager sales en verantwoordelijk voor het opstarten van het retailkanaal. Die ervaring kan hij gebruiken bij Alvadis, een onderdeel van Lagardère Services Belgium. Alvadis is goed voor omzet van liefst 153 miljoen euro met nog geen 40 werknemers. Zowat iedereen die zijn telefoonkaart heroplaadt en daarvoor een speciale code krijgt passeert via Alvadis. Het werkt dan ook samen met de drie grote mobiele operatoren, Proximus, Mobistar en Base, en tal van mvno's zoals Jim Mobile, Ortel en Mobisud. Daarnaast verdeelt Alvadis eveneens betaalterminals voor Atos Worldline en retailkaarten voor onder meer Delhaize . Peter Vanvaerenbergh woont in Grez-Doiceau en heeft twee dochters van 8 en 10 jaar.